Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@12:59:04 GMT

خواص شگفت انگیز و دارویی انار که تا حالا نمی‌دانستید

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۴۸۱۹۱

خواص شگفت انگیز و دارویی انار که تا حالا نمی‌دانستید

مطالعات نشان داده است که آب انار و رب آن ضدالتهاب و مسکن طبیعی برای مفاصل است و از تخریب مفاصل ناشی از آرتروز پیشگیری می‌کند، همچنین "انار" تصفیه‌کننده کبد و پوست است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، "انار شیرین" از نظر حرارت معتدل است و کمی رطوبت دارد, مصرف آن روی غذا موجب هضم آن می‌شود.

"انار ترش" به‌مقدار قابل توجهی سرد و خشک است (به‌عکس انار شیرین), زیاده‌روی در مصرف "انار ترش" برای دستگاه گوارش مضر است و حتی می‌تواند زخم ایجاد کند, "انار ترش" برای افراد گرم‌مزاج مفید است, افراد بلغمی و سوداوی سعی کنند زیاد "انار ترش" مصرف نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"انار" تصفیه‌کننده کبد و پوست است, کسانی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند‌، لازم است به سلامت کبد و پوست توجه کنند و خوردن "انار شیرین" را فراموش نکنند.

"انار شیرین" برای سیستم ایمنی مفید است, مصرف انار برای زنان باردار بسیار مفید است و خطر زایمان زودرس را کاهش می‌دهد, مصرف منظم "انار شیرین" می‌تواند در رفع مشکلات عصبی و همچنین درمان سنگ کلیه مفید باشد.

"انار شیرین" برای کم‌خونی مفید است, مصرف "انار شیرین" می‌تواند نتیجه فوق‌العاده‌ای برای از بین بردن کم‌خونی در افراد داشته باشد, "انار شیرین" در برابر بیماری‌های قلبی مفید است و باعث تنظیم گردش خون می‌شود.

"انار" خوب ظاهرش کج‌ومعوج و پوستش نرم و چرم‌مانند است. دانه‌های مملو از آب یک انار خوب آن را سنگین‌تر از ظاهرش می‌کند.

نتایج تحقیقات روی افرادی که در هفته دو بار آب "انار شیرین" خورده‌اند، نشان می‌دهد که 18 درصد کلسترول بد خون آنها کاهش پیدا کرده است, مصرف "انار شیرین" عامل کاهش التهاب دیواره عروق خونی است, مطالعات نشان داده است که انار و آب انار همچنین رب انار ضدالتهاب و مسکن طبیعی برای مفاصل است, مصرف انار و محصولات حاصل از آن، موجب پیشگیری از تخریب مفاصل ناشی از آرتروز می‌شود.

نام انار دو بار در سوره مبارکه انعام و یک مرتبه در سوره مبارکه الرحمن آمده است.

پیامبر اکرم صلّى‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم می‌فرمایند: انار بخورید؛ زیرا هیچ دانه‌اى از آن در معده جاى نمى‏‌گیرد، مگر این‌که چهل روز، قلب را نورانى مى‏‌سازد و شیطان را برون مى‌راند.

امام جعفر صادق علیه السلام نیز در فواید انار می‌فرمایند: انار را با پیه آن (پوست نازکی که میان دانه‌ها قرار دارد) بخورید، زیرا معده را دباغی و ذهن را زیاد می‌کند.

منبع: تسنیم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۸۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد

مسوول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی  در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

  گل بشیرزاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک ها برای برسی های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

وی تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو و محصولات مراقبتی پوست بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار بیان کرد: مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ذره‌بین در دست هنرمندان: خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین (فیلم)
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • مسی و رکورد شگفت انگیز در سال ۲۰۲۴
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • تصاویر شگفت‌انگیز از جاری شدن سیل در اصفهان و خرم‌آباد + ویدئو
  • شگفت‌انگیز: 2 ستاره ایرانی در فینال لیگ قهرمانان
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو