Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ انار به عنوان یک میوه بهشتی شناخته شده است. دانه‌های این میوه نه تنها طعم هر غذایی را عالی می‌کنند بلکه دارای مزایای بسیار زیادی برای سلامتی نیز هستند. علاوه بر این، دانه‌های یاقوتی این میوه می‎تواند برای پوست شما نیز طروات و لطافت زیادی به ارمغان آورد. در این قسمت از دنیای ماسک‌های طبیعی و خانگی در سلامت پوست و موی نمناک به مزایای مختلف ماسک انار برای سلامت و زیبایی پوست و انواع مختلف ماسک‌های صورت حاوی این ماده مغذی خواهیم پرداخت:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاصیت آبرسانی پوست

آب انار باعث افزایش سطح رطوبت موجود در پوست می‎ شود. این میوه منبع عالی ویتامین C است که به کاهش خشکی پوست و افزایش نرمی و لطافت آن کمک زیادی می ‎کند و در صورت استفاده موضعی از این میوه، روغن موجود در دانه‌های آن باعث احیای اپیدرم (لایه بیرونی پوست) و ترمیم پوست می ‎شود.

۲. محافظت از پوست در برابر آسیب‌های محیطی و خورشید

قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش برای پوست بسیار مضر است، اما انار می ‎تواند از این امر جلوگیری کند. این میوه حاوی آنتوسیانین ها، تانن‌ها و آنتی اکسیدان‌هایی است که خاصیت ضد التهابی دارند و سبب کاهش آسیب اشعه UVB می ‎شوند.

۳. خاصیت ضد پیری

مطالعات حاکی از آنند که عصاره انار ضمن افزایش میزان کلاژن، میزان آب پوست را افزایش می ‎دهند و می ‎توانند اثرات مضر عکسبرداری با اشعه ایکس را کاهش دهند.
انواع ماسک‌های زیبایی پوست تشکیل شده از انار
۱. ماسک انار و آب لیمو برای درمان آفتاب سوختگی

مواد لازم:

۱ قاشق غذا خوری انار له شده
۲/۱ قاشق چای خوری آب لیمو

طرز تهیه و استفاده:

مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و روی پوست صورت و گردن و یا هر قسمت آفتاب سوخته دیگر بمالید و اجازه دهید که این ماسک حداقل ۳۰ دقیقه بر روی پوست ناحیه مورد نظر بماند و سپس آن را با آب بوشیید.

بهتر است این ماسک را دو یا سه بار در هفته بر روی پوست خود قرار دهید.

خواص این ماسک:

لیمو دارای خاصیت سفید کنندگی پوست است و انار باعث تسکین پوست می ‎شود و اثرات اشعه UV را بر روی پوست کاهش می ‎دهد.

۲. ماسک انار و عسل برای مرطوب شدن پوست

مواد لازم:

۱ قاشق غذا خوری انار له شده
۱ قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه و استفاده:

هر دو ماده را به خوبی باهم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود و بعد ماسک را بر روی پوست خود بمالید و اجازه دهید که ۳۰ دقیقه باقی بماند و سپس صورت خود را با آب بشویید.

این ماسک را دو تا سه بار در هفته تهیه و استفاده کنید.

خواص این ماسک:

عصل و انار هر دو خاصیت نرم کنندگی و آبرسانی پوست را دارند.
۳. ماسک انار و پاپایا برای درخشان شدن پوست

مواد لازم:

۱ قاشق غذا خوری روغن دانه انار
۱ قاشق غذا خوری پودر پاپایا سبز
۱ قاشق غذا خوری روغن هسته انگور
۱ قاشق غذا خوری عصاره انگور خرد شده

طرز تهیه و استفاده:

تمام مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و روی پوست صورت خود بمالید و اجازه دهید که این ماسک حدود ۳۰ دقیقه بر روی پوستتان باقی بماند و سپس صورت خود را با آب سرد بوشیید.

این ماسک را دو بار در هفته تهیه و استفاده کنید تا از خواص اعجاب انگیز آن بهره‌مند شوید.

خواص این ماسک:

این ماسک باعث از بین رفتن سلول‌های مرده موجود در پوست می ‎شود و سبب درخشان شدن پوست تان نیز خواهد شد. روغن انگور سرشار از ویتامین E و اسید لینولئیک است که باعث بسته شدن منافذ پوست می ‎شود.
۴. ماسک انار و چای سبز برای از بین بردن آکنه‌های موجود در سطح پوست

مواد لازم:

۱ قاشق غذا خوری انار له شده
۱ قاشق غذا خوری ماست
۱ قاشق غذاخوری چای سبز
۱ قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه و استفاده:

همه مواد را درون یک ظرف به خوبی مخلوط کنید و ترکیب را بر روی پوست صورت خود بمالید و حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه صورت خود را ماساژ دهید و اجازه دهید که ماسک حدود ۲۰ دقیقه دیگر بر روی پوستتان باقی بماند و سپس صورت خود را با آب سرد بشویید.

این ماسک را هفته‌ای دو بار تهیه و استفاده کنید.

خواص این ماسک:

چای سبز، عسل و انار منابع فوق العاده آنتی اکسیدان هستند که این مواد به جوانسازی پوست و روشن شدن آن کمک می ‎کنند و از ایجاد آکنه بر روی پوست جلوگیری می ‎کنند.

 
۵. ماسک انار و پودر کاکائو برای جوان سازی پوست
مواد لازم:

۱ قاشق غذا خوری انار له شده
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه و استفاده:

دو ماده را با هم مخلوط کنید و در صورت غلیظ شدن بیش از حد ترکیب، می‌توانید کمی به آن آب اضافه کنید و بعد ماسک به دست آمده را بر روی پوست صورت خود بمالید و اجازه دهید خشک شود؛ سپس با آب سرد بوشیید.

این ماسک را هفته‌ای دو بار تهیه و استفاده کنید.

خواص این ماسک:

پودر کاکائو و انار هر دو حاوی آنتی اکسیدان هستند که دارای خاصیت ضد پیری است و سبب درخشان شدن و جوان ماندن پوست صورت می ‎شود.
۶. ماسک انار و ماست برای داشتن پوستی بی عیب و نقص

مواد لازم:

۲/۱ نصف فنجان انار له شده
۳ قاشق غذاخوری ماست

طرز تهیه و استفاده:

مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و روی پوست صورت خود بمالید و اجازه دهید که ماسک به مدت ۲۰ دقیقه بر روی پوست صورتتان باقی بماند و سپس صورت خود را با آب بشویید.

این ماسک را هفته‌ای دو بار تهیه و استفاده کنید.

خواص این ماسک:

ماست و انار هر دو حاوی مواد روشن کننده پوست هستند و سبب جوان سازی پوست می ‎شوند. این ماسک نه تنها باعث نرم شدن پوستتان می ‎شود، بلکه باعث کاهش علائم لک و جوش نیز خواهند شد.

 
۷. ماسک انار و جو دو سر به منظور احیای پوست

مواد لازم:

۲/۱ فنجان انار له شده
۲ قاشق غذا خوری پودر جو دوسر

طرز تهیه و استفاده:

دو ماده را به خوبی با هم مخلوط کرده و با حرکت دایره‌ای انگشتان خود بر روی پوست صورتتان بمالید و بعد اجازه دهید که ماسک حدود ۳۰ دقیقه بر روی صورتتان باقی بماند و سپس با آب سرد بشویید.

این ماسک را هفته یک بار تهیه و استفاده کنید.

خواص این ماسک:

جو دو سر در ترکیب با انار باعث نرم شدن و تقویت و احیای سلول‌های پوستی می ‎شوند.
۸. ماسک انار، روغن بادام و برنج به منظور پیشگیری از بروز چین و چروک

وقتی صحبت از بوتاکس خانگی با ماسک انار است هدف این ماسک عالی و طبیعی است که باید امتحان کنید.

مواد لازم:

۲/۱ قنجان انار له شده
۱ قاشق غذا خوری آرد برنج
۳-۴ قطره روغن بادام

طرز تهیه و استفاده:

مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و ترکیب حاصل را بر روی پوست صورت و گردن خود بمالید.

اجازه دهید ماسک حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بر روی پوستتان باقی بماند و سپس صورت خود را با آب سرد بوشیید.

این ماسک را هفته‌ای دو بار تهیه و استفاده کنید.

خواص این ماسک:

چنانچه در نمناک گفته ایم این ماسک باعث پیشگیری از بروز علائم پیری و کاهش چین و چروک‌های موجود در سطح پوست می ‎شود و باعث مرطوب شدن پوست نیز خواهد شد.

۹. ماسک پوست انار و شیر برای پوست‌های خشک

مواد لازم:

۲ قاشق غذا خوری پودر پوست انار (پوست انار خشک شده در آفتاب)
۲ قاشق غذا خوری شیر

طرز تهیه و استفاده:

مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا ماسکی یکدست حاصل شود و آن را بر روی پوست صورت خود اعمال کنید و اجازه دهید ماسک حدود ۲۰ دقیقه بر روی پوست تان باقی بماند و سپس صورت خود را با آب سرد بشویید.

این ماسک را هفته‌ای یک یا دو بار تهیه و استفاده کنید.

خواص این ماسک:

شیر و انار دارای خاصیت آبرسانی و روشن کنندگی پوست هستند و باعث مسدود شدن منافذ پوست خواهند شد.
۱۰. ماسک پوست انار، گلاب و لیمو برای پوست‌های بی طراوت

مواد لازم:

۳ قاشق غذا خوری پودر پوست انار

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

۲ قاشق چای خوری گلاب

طرز تهیه و استفاده:

مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا ماسکی یکدست حاصل شود و بعد ماسک را بر روی پوست صورت خود بمالید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه باقی بمانند و سپس صورت خود را با آب سرد بشویید.

هفته‌ای ۲ بار این ماسک را تهیه و استفاده کنید.

خواص این ماسک:

لیمو خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد و موجب درخشان شدن پوست می ‎شود، به راحتی با استفاده از این ماسک خواص شگفت انگیز آن را مشاهده خواهید کرد.
۱۱. ماسک پوست انار و گلاب و خاک رس

مواد لازم:

۱ قاشق غذا خوری پودر پوست انار

۱ قاشق غذا خوری خاک رس

۱ قاشق غذا خوری گلاب

طرز تهیه و استفاده:

مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا ماسکی یکدست حاصل شود و سپس آن را بر روی پوست صورت خود بمالید و اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه باقی بماند تا به خوبی خشک شود و سپس صورت خود را با آب ولرم بشویید.

این ماسک را هفته‌ای دو بار تهیه و استفاده کنید.

خواص این ماسک:

خاک رس باعث تمیز شدن منافذ پوست می‎ شود و همچنین باعث طراوت و درخشان شدن پوست شما نیز خواهد شد.

با توجه به خواص ذکر شده درباره انار، باید بدانید که تمام مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت پوست در این میوه وجود دارد، پس فرصت را از دست ندهید و با تهیه ماسک مورد نظرخود از خواص اعجاب انگیز این میوه بهره‌مند شوید. برچسب ها: رویداد24 ، ماسک انار ، فواید ماسک انار ، ماسک انار و ماسک ، ماسک انار برای پوست ، مزایای ماسک انار ، بوتاکس سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بوتاکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۹۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو

آفتاب‌‌نیوز :

امین افشار، رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران در پاسخ به این سوال که این کانون بار‌ها از اهمیت استفاده از شیوه‌های نوین درمان هموفیلی سخن گفته است، مشکل عمده در عدم استفاده از این روش‌ها چیست؟ گفت: متاسفانه دیدگاه جامعی نسبت به این بیماری در کشور وجود ندارد و هزینه‌هایی که برای بیماری هموفیلی می‌شود متنوع است؛ بخشی از هزینه‌های درمان بیماری هموفیلی را بیمه‌های پایه می‌دهند، بخشی دیگر را صندوق صعب العلاج می‌دهد، قسمت دیگر هم از مابه التفاوت ارزی به اسم طرح دارویار پرداخت می‌شود. برخی هزینه‌های دیگر هم از سمت بهزیستی و مراکز توانبخشی تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین هر ارگانی به بخش خودش نگاه می‌کند و اینگونه می‌پندارند که استفاده از دارو‌های نسل قدیمی تر، هزینه کمتری در بر دارد. درست است که در ظاهر شاید اینگونه باشد، اما در مجموع آن هزینه‌ای که می‌شود با وضعیت درمان بیماران مطابقت ندارد.

بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند

افشار افزود: به طور مثال سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند داروی هملیبرا داروی بسیار خوب و اثر بخشی است، اما هزینه بسیار بالایی دارد. این در صورتی است که تنها با نگاهی به مطالعات صندوق صعب العلاج و بیمه سلامت می‌توان دریافت که نسبت به فایبا و فاکتور ۷ در مجموع مصرف هملیبرا به نفع و به صرفه است. ولی چون درگیر بخشی نگری می‌شویم و بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند، باعث می‌شود گا‌ها تصمیماتی گرفته شود که منطقی بر آن حاکم نباشد.

وی یادآور شد: اگر هزینه‌های درمانی، دارویی، توانبخشی و حتی هزینه‌هایی که در زمینه اجتماعی و توانمندسازی بیماران هموفیلی انجام می‌شود درست صورت گیرد، باعث می‌شود، سطح کیفیت بیمار هموفیلی خیلی بالاتر برود.

او متذکر شد: علاوه بر این موانع بحران‌های دارویی را اضافه کنید، به طور مثال در ماه‌هایی از سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بحران دارویی در کشور داشتیم. این امر باعث شد بیمارانی که سال‌ها از دارو استفاده می‌کردند و مفاصل آن‌ها سالم مانده بود، در این برهه بحران دارویی مفاصل این بیماران نیز دچار مشکل شود.

 تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنید

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: ما بار‌ها درخواست کرده ایم که برنامه تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنند تا سهمیه دریافت ماهانه داروی بیماران مشخص باشد، چرا که اگر بیمار داروی خود را به موقع دریافت نکند در بدن او خونریزی اتفاق می‌افتد و هر خونریزی اگر درمان نشود و یا دیر درمان شود مفاصل را از بین می‌برد و همه این‌ها هزینه‌ها و تبعات بدی را هم برای فرد بیمار و هم برای دولت دارند.

کم توجهی به دارو‌های جدید هموفیلی

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران درباره حمایت‌های بیمه‌ای از بیماری هموفیلی اظهار کرد: طبق قانون، ۵ بیماری خاص که هموفیلی هم یکی از آن‌ها است، پوشش بیمه‌ای بالایی دارند. ما در این خصوص قدردان دولت هستیم، جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه معنوی که به حیات انسان‌ها دارد، تا جای ممکن خدمات به بیماران ارائه کرده است و تا جای ممکن هزینه این خدمات رایگان بوده است.

وی افزود: متاسفانه در مورد دارو‌های نوین هموفیلی که وارد بازار می‌شود، سازمان غذا و دارو و شورای عالی بیمه مقداری توجه کمتری نشان داده اند. این دارو‌های جدید که اثر بخشی آن‌ها هم مطالعه شده است و نسبت به دارو‌های قبلی اثربخشی بهتری دارد، تحت پوشش بیمه قرار گرفته نشده است و بیمار مجبور است فرانشیزی را پرداخت کند.

۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند

او همچنین بیان کرد: طبق آماری که از اداره وزارت کار داریم، ۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند و این افراد توانایی پرداخت فرانشیز دارویی را ندارند. ۱۰۰ میلیون تنها هزینه پایه‌ای است که برای این بیماری می‌شود، اما گا‌ها هزینه‌های این بیماری به میلیارد‌ها تومان نیز می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: ما به شوارای عالی بیمه نامه‌ای نوشتیم و درخواست کردیم که دارو‌های نوین را جزء لیست بیمه قرار دهند. البته منظور این نیست که دارو‌های قدیمی اثر بخشی ندارند. بلکه بیماری هموفیلی بیماری است که باید دارو در تنوع بالایی در اختیار بیماران باشد.

شرایط توزیع دارو در استان‌ها

افشار تصریح کرد: شعار امسال فدراسیون جهانی هموفیلی که کانون هموفیلی ایران هم عضو آن است، دسترسی عادلانه به دارو و درمان برای همه بود. در کشور ما دارو به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود.

وی ادامه داد: هر کسی که به پایتخت نزدیک است، می‌تواند از خدمات دارویی و درمانی بهتری بهرمند شود. در استان‌ها هم آن‌هایی که به مرکز استان نزدیک‌تر هستند دسترسی بهتری به دارو دارند. همین رفت و آمد‌ها برای دریافت دارو می‌تواند بیمار هموفیلی را با تبعات خطرناکی روبه رو کند.

او در پایان تاکید کرد: دولت می‌تواند طرحی را برنامه ریزی کند که بیمار هموفیلی در خانه بماند و دارو را در خانه تحویل بگیرد. به این روش می‌توان مصرف بهینه دارو گفت.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • رفتار انسانی یک «اورانگوتان» برای اولین‌بار؛ تهیه ضماد برای درمان زخم!
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • طرز تهیه دسر شکلاتی رژیمی، با خیال راحت دسر بخورید!