Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@12:25:58 GMT

بررسی خواص دانه انار در دانشنامه میزان

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۰۲۹۸۹

بررسی خواص دانه انار در دانشنامه میزان

خبرگزاری میزان- دانشمندان در پژوهش‌های مختلف به اسراری از خواص انار بخصوص دانه انار پی برده اند که خبرگزای میزان امروز به این موضوع می‌پردازد. تاریخ انتشار: 22:21 - 23 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۶۴۸۱

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، انار را معادل حدود ۱۱ میوه می‌دانند؛ بدین معنا که مصرف یک انار برابر است با مصرف ۱۱میوه که همه را یکجا باهم خورده اید!

اَنار، نار یا انار خوراکی (Punica granatum) از جمله میوه‌های درختی محسوب می‌شود که دانه‌هایی به رنگ قرمز، و گاهی سفید، یا رنگ‌هایی بین آن دو را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: دلایلی که سبب می شود از کنار رب انار ساده عبور نکنیم انار میوه ای علیه آلزایمر

رنگ پوست انار معمولا قرمز و گاه سیاه یا تقریباً زرد است و جالب است بدانید؛ این میوه در معدود کشور‌های جهان نظیر ایران، افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه کشت و در میان ۱۰ میوهٔ برتر جهان جای گرفته است.

فواید دانه انار و روغن آن

دانشمندان در پژوهش‌های مختلفی که داشته اند، دریافتند که روغن دانه انار دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهابی و ضد میکروبی است.

جلوگیری از سرطانی شدن سلول‌های بدن کاهش ایجاد زخم در مبتلایان به سرطان پوست جلوگیری از بیماری‌های قلبی و تصلب شرائین کند کردن فرایند پیر شدن سلول‌ها جلوگیری از پیری زودرس و چین و چروک پوست تنظیم هورمون‌ها در کاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سینه جلوگیری از مشکلات یائسگی مانند پوکی استخوان جلوگیری از تشکیل سلول‌های سرطانی وابسته به استروژن و غیر وابسته به استروژن برطرف کننده کدری پوست در محصولات آرایشی بازسازی و تقویت پوست کاهش ورم و درد‌های عضلانی جلوگیری از افزایش وزن

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خواص خوراکی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۲۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،مسوول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی گفت: برداشت این گونه برای بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.
گل بشیرزاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای بررسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.
وی تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو و محصولات مراقبتی پوست بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها